UAKinogo.com

Чорне дзеркало: Брандашмист (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чорне дзеркало: Брандашмист (2018)

Чорне дзеркало: Брандашмист (2018)

Дивитися онлайн Чорне дзеркало: Брандашмист фільм

Дивитися онлайн «Чорне дзеркало: Брандашмист» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (127 390 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чорне дзеркало: Брандашмист (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Чорне дзеркало: Брандашмист - це інтерактивний фільм, який є частиною антології “Чорне дзеркало”. Режисером фільму є Девід Слейд, а сценаристом - Чарлі Брукер. Фільм дозволяє глядачам впливати на хід подій і вибирати різні варіанти розвитку сюжету.

Фільм розповідає про молодого програміста Стефана Батлера, який працює над створенням комп’ютерної гри за мотивами книги “Брандашмист” - трилера з багатьма альтернативними закінченнями. Стефан хоче зробити свою гру також інтерактивною і надати гравцям можливість впливати на долю головного героя. Але поступово він починає втрачати контроль над своїм життям і реальністю.

Фільм має багато різних сценаріїв і закінчень, які залежать від вибору глядача. Деякі з них можуть бути дуже несподіваними і шокуючими. Фільм також має багато посилань на інші епізоди “Чорного дзеркала” і популярну культуру 80-х років.