UAKinogo.com

Затоічі зустрічає Однорукого мечника (1971) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Затоічі зустрічає Однорукого мечника (1971)

Затоічі зустрічає Однорукого мечника (1971)

Дивитися онлайн Затоічі зустрічає Однорукого мечника фільм

Дивитися онлайн «Затоічі зустрічає Однорукого мечника» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (1 612 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Затоічі зустрічає Однорукого мечника (1971)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Затоічі зустрічає Однорукого мечника (1971) - це двадцять другий фільм з серії про Затоічі - сліпого масажиста та майстра меча. У цьому фільмі він зустрічається з іншим легендарним героєм - Одноруким фехтувальником з Китаю. Ванг Канг - це молодий боєць, який приїхав до Японії, щоб знайти спокій у храмі. Але через незнання мови та звичаїв він потрапляє у неприємності, коли намагається захистити маленького китайського хлопчика від жорстоких якудзи.

Затоічі випадково стає свідком цього інциденту та втручається на захист Ванга та хлопчика. Вони стають друзями, але їхню дружбу загрожує непорозуміння та плутанина. Коли Затоічі довідається, що хлопчик - це син китайського консула, який був викрадений якудзами, він вирішує допомогти йому повернутися до батька. Але Однорукий фехтувальник помиляє Затоічі за одного з викрадачів і починає його переслідувати.

Shin Zatoichi: Yabure! Tojin-ken / Затоічі зустрічає Однорукого мечника - це фільм про двох великих героїв, яким доводиться змагатися не тільки з зовнішніми ворогами, але й з власними упередженнями та недовірою. Це фільм про те, що справжня дружба може подолати будь-які перешкоди. Це фільм про те, що справжня честь не залежить від країни походження.