UAKinogo.com

Чужі (1986) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чужі (1986)

Чужі (1986)

Дивитися онлайн Чужі фільм

Дивитися онлайн «Чужі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.4 (716 748 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чужі (1986)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є науково-фантастичним бойовиком, продовженням фільму Alien / Чужий (1979). Фільм розповідає про подальшу долю Еллен Ріплі, єдиної вижившої після нападу чужих на її космічний корабель. Після 57 років криогенного сну Ріплі доводиться повернутися на планету, де вона вперше зустріла чужих, разом з загоном колонiальних морських пiхотинцiв. Їх завдання - встановити зв’язок з людською колонiєю, яка перестала вiдповiдати на сигнали.

Фiльм показує жахливу i криваву боротьбу Рiплi i морських пiхотинцiв проти натовпу чужих, якi захопили колонiю i перетворили її на свою легку. Рiплi також доводиться захищати Ньют, маленьку дiвчинку, яка стала єдиною вижившою серед колонiстiв. Рiплi знаходить у чужих свого головного ворога - Королеву чужих, яка контролює усе легло i загрожує життю Рiплi i Ньют.

Фiльм режисера Джеймса Кемерона став одним з найкращих фiльмiв 1986 року i отримав численнi нагороди i визнання. У головнiй ролi знялася Сигурнi Вивер, яка грає Рiплi з силою i харизмою. Фiльм є справжньою ласкою для любителiв екшену i жахiв.