UAKinogo.com

Ідентифікація (2003) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ідентифікація (2003)

Ідентифікація (2003)

Дивитися онлайн Ідентифікація фільм

Дивитися онлайн «Ідентифікація» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (250 449 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ідентифікація (2003)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Ідентифікація" (2003) - це напружений та загадковий психологічний трилер, який розповідає історію однієї долі злочинного діяча, який перебуває на межі виконання смертної кари. Однак, його адвокат зробив відкриття, що може змінити все. У той час, на заблуділому мотелі, кілька незнайомців стикаються один з одним в смертельній грі переживання, пов'язаній зі справою головного героя. По мірі розвитку подій, глядачам відкриваються страшні таємниці та зв'язки між персонажами.

Він - Джон К'юсак, який грає роль Еда, приватного детектива, що опинився у цьому мотелі і намагається розібратися в загадкових подіях, що відбуваються навколо нього. Вона - Аманда Піт, яка зіграла дівчину-підлітка, що знаходиться в мотелі разом з рештою незнайомців. Це фільм, який захоплює глядачів своїми драматичними поворотами та несподіваними відкриттями, змушуючи їх думати та переживати разом з героями.

Режисер "Ідентифікація" Джеймс Менголд майстерно розкриває психологічний аспект персонажів та взаємозв'язок між ними, створюючи фільм, який відтворює атмосферу таємниці та напруженості. Завдяки його режисерському таланту, "Ідентифікація" стає незабутнім кіноподією, яка дарує глядачам емоційний ролеркостер та моменти захоплюючої містики.