UAKinogo.com

Острів кошмарів (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Острів кошмарів (2020)

Острів кошмарів (2020)

Дивитися онлайн Острів кошмарів фільм

Дивитися онлайн «Острів кошмарів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.4 (6 537 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Острів кошмарів (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Острів кошмарів. Крістіна і Ніл - подружня пара, яка вирішила провести відпустку на екзотичному острові біля Таїланду. Але їхній романтичний відпочинок перетворюється на жах, коли вони прокидаються з похміллям і без пам’яті про попередню ніч. На камері Ніла вони бачать шокуюче відео, на якому він душить Крістіну і закопує її труп. Але як тоді пояснити те, що вона жива і здорова?

Пара намагається зрозуміти, що сталося з ними і хто стоїть за цим кошмаром. Вони звертаються за допомогою до місцевих жителів, але ті поводяться дуже дивно і вороже. Крістіна і Ніл починають підозрювати, що вони потрапили в середину якогось ритуалу або прокляття. Їм доведеться боротися за своє життя і свою любов у цьому страшному місці.

Фільм "Острів кошмарів" - це напружений трилер про те, як легко можна загубитися у чужому світі і як сильно можна полюбити один одного у ситуації небезпеки. Фільм знятий режисером Дарреном Лінном Боусманом, відомим за своєю роботою над франшизою "Пила". У головних ролях знялися Меггі Кью і Люк Гемсворт.