UAKinogo.com

Роб Рой (1995) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Роб Рой (1995)

Роб Рой (1995)

Дивитися онлайн Роб Рой фільм

Дивитися онлайн «Роб Рой» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (43 445 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Роб Рой (1995)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Роб Рой - це епічна пригодницька драма, заснована на реальних подіях життя шотландського національного героя Роберта Роя Макгрегора. Він бореться за свою рідну землю та справедливість, зіткнувшись з підступними і зловмисними змовами аристократії. Роб Рой, відданий чоловік та непримиримий захисник своїх земель, вступає в нерівну боротьбу з жорстокими англійськими панами, які хочуть підкорити його його народ.

У центрі сюжету - історія кохання між Робом Роєм і його дружиною Мері, які випробовують свою вірність і любов у важких часах гніту та революції. Вони протистоять неприязні долі, втраті та зраді, але їхнє кохання та вірність допомагає їм витримати всі випробування. Чи зможуть вони перемогти своїх ворогів та зберегти свої ідеали, або їм доведеться скоритися жорстокому світу, в якому вони опинилися?

"Роб Рой" - це фільм, що захоплює своїм духом справжнього героїзму, сили людського духу і відданості рідній землі. Він зображує боротьбу за свободу і справедливість, розкриває непередбачувані мотиви героїв та їхню відвагу у боротьбі з неприязними силами. Фільм сповнений захопливими сценами.