UAKinogo.com

Найманий вбивця (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Найманий вбивця (2013)

Найманий вбивця (2013)

Дивитися онлайн Найманий вбивця фільм

Дивитися онлайн «Найманий вбивця» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (7 275 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Найманий вбивця (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Найманий вбивця. Це постапокаліптичний бойовик про світ, де корпорації перетворилися на диктаторів та грабіжників. Заради грошей та слави на охоту за злочинцями вирушають наймані вбивці - баунті-хантери. Головні герої фільму, Дріфт та Мері, є найкращими в цьому ділі та разом намагаються знайти винуватців апокаліпсису та помститися за всіх, хто загинув.

Він розповідає про те, що може статися, коли корпорації набувають занадто великої влади та які наслідки це може мати для людства. Він також нагадує, що справедливість та відвага можуть перемогти навіть у найскладніших умовах.

Цей фільм приверне увагу любителів бойовиків та постапокаліптичних історій. Він містить багато бойових сцен та ефектних спецефектів, що не залишать байдужими глядачів. Bounty Killer - це надзвичайно захоплюючий та напружений фільм про людську відвагу, справедливість та виживання у світі, де править беззаконня.