UAKinogo.com

Сабріна – юна відьма (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сабріна – юна відьма (1996)

Сабріна – юна відьма (1996)

Дивитися онлайн Сабріна – юна відьма серіал

Дивитися онлайн «Сабріна – юна відьма» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (40 113 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Сабріна – юна відьма (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Сабріна - юна відьма” - це комедійний серіал, який базується на однойменному коміксі. Фільм розповідає про життя і пригоди Сабріни Спеллман, підлітка, яка дізнається, що вона - відьма.

Головна героїня - Сабріна, яка живе зі своїми тітками Хільдою і Зельдою, які також є відьмами, і їхнім котом Салемом, який колись був чарівником. Вона навчається у середній школі і стикається з тими ж проблемами, що і інші підлітки: друзями, коханням, навчанням. Але вона також має вчитися контролювати свої магічні здібності і не розкривати свого секрету.

“Сабріна - юна відьма” - це фільм про те, як важко бути підлітком у світі, де ти відрізняєшся від інших. Фільм також показує, як весело і цікаво бути відьмою і мати надприродні можливості. Фільм сподобається фанатам комедій і фентезі, а також любителям милого і симпатичного гумору.