UAKinogo.com

Зразковий самець 2 (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зразковий самець 2 (2016)

Зразковий самець 2 (2016)

Дивитися онлайн Зразковий самець 2 фільм

Дивитися онлайн «Зразковий самець 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (72 198 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зразковий самець 2 (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Зразковий самець 2 (2016) розповідає про Дерека Зулендера та Ханселя Макдональда, які були знаменитими супермоделями, але залишили світ моди після трагедії. Після багатьох років вони отримують запрошення на показ мод у Римі, де вони знову потрапляють у центр уваги. Але вони також стають мішенями для таємної організації, яка вбиває знаменитостей, які мають схожий образ на Дерека. Для того, щоб розкрити заговор і врятувати свої життя, Дерек і Хансель повинні працювати разом з агенткою Інтерполу Валентиною та їхнім старим ворогом Мугату.

У цьому фільмі глядачі побачать смішну та безглузду історію про те, як двоє дурників намагаються впоратися з новим світом моди, де все змінилося. Кожен персонаж має свою особистість, свої проблеми та свої амбіції. Ніхто не є повністю розумним або повністю дурним.

Фільм знятий Беном Стіллером за його власним сценарієм. У фільмі беруть участь багато знаменитостей, таких як Бен Стіллер, Овен Вілсон, Пенелопа Крус, Вілл Ферелл та інші. Фільм є продовженням фільму «Зразковий самець» 2001 року і мав свою прем’єру 12 лютого 2016 року.