UAKinogo.com

Кіберпанк: Ті, що біжать по краю (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кіберпанк: Ті, що біжать по краю (2022)

Кіберпанк: Ті, що біжать по краю (2022)

Дивитися онлайн Кіберпанк: Ті, що біжать по краю

Дивитися онлайн «Кіберпанк: Ті, що біжать по краю» українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.3 (53 515 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися «Кіберпанк: Ті, що біжать по краю (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Цією історією вабить майбутнє. Незрівнянний світ кіберпанку переповнений містами сталевих кольос, де людство співіснує із супутніми технологіями. Особливості світу - непереможний глобалізм, кібернетичні модифікації, таємниці віртуальної реальності та незліченні соціальні проблеми.

Головний герой - молодий хакер, торкається на край жорстокого світу, борючись, щоб вижити. Кожен день для нього - це боротьба за виживання в місті, що не знає пощади. Вперед - тільки невідомість, за спиною - прірву з усіма посяганнями минулого.

Вирушаючи в пригоди, він зазнає людського співіснування, любові та зради, усвідомлюючи глибини кіберпанкового міста. Через ряд випробувань та битв, він виявляє сили, які навіть сам не здогадувався. Кіберпанк: Edgerunners - картина, що викликає наближення до краю, але водночас навчає боротися, не втрачаючи людськості.