UAKinogo.com

Королева пустелі (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Королева пустелі (2015)

Королева пустелі (2015)

Дивитися онлайн Королева пустелі фільм

Дивитися онлайн «Королева пустелі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (11 780 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Королева пустелі (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Королева пустелі - це американський епічний біографічний драматичний фільм, написаний і срежисований Вернером Герцогом. Фільм базується на житті британської мандрівниці, письменниці, археолога, дослідника, картографа і політичного діяча Гертруди Белл. Фільм відстежує життя Белл хронологічно, від її ранньої молодості до її смерті.

У головній ролі Гертруди Белл знялася Ніколь Кідман. До інших акторів, які знялися у фільмі, належать Джеймс Франко як Генрі Кадоган, коханець Белл у Тегерані, Дем’ян Льюїс як Чарльз Дотті-Вайлі, одружений британський дипломат і коханець Белл у Дамаску, Роберт Паттинсон як Томас Едвард Лоуренс, вiдомий як Лоуренс Аравiйський, британський офiцер i друг Белл та iншi. У деяких епiзодах також з’являються в гостях вiдомi актори i музиканти, такi як Нiк Кролль.

Фiльм був показаний у основнiй конкурснiй програмi 65-го Берлiнського мiжнародного кiнофестивалю i мав свою прем’єру 6 лютого 2015 року. У США фiльм вийшов у лимiтованому прокатi 14 квiтня 2017 року. Фiльм отримав переважно негативнi вiдгуки вiд критикiв i також був фiнансовою невдачею, заробивши 2 мiльйони доларiв проти 36 мiльйонiв доларiв бюджету.