UAKinogo.com

Східний вітер 2 (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Східний вітер 2 (2015)

Східний вітер 2 (2015)

Дивитися онлайн Східний вітер 2 фільм

Дивитися онлайн «Східний вітер 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (1 025 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Східний вітер 2 (2015)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Східний вітер 2" – це німецький пригодницький фільм, продовження популярної історії про дівчину Міку та її неймовірного коня Оствінда. У другій частині фільму глядачів чекає новий ряд пригод, де віра у себе, дружба та любов до тварин знову виявляться ключовими елементами сюжету.

Після повернення зі школи, Міку дізнається, що мати Оствінда – Соня, зникла безвісти. Міку вирішує відшукати Соню та вирушає разом із своїм кінним другом у пошуках. На своєму шляху вони зустрічають цікавих персонажів, які допомагають їм у розкритті таємниць та знаходять нових друзів. Вона також дізнається про загадкову легенду про острів, де знаходиться останній рай для диких коней, які можуть бути спасені лише відважними та щирими серцем людьми.

Фільм "Східний вітер 2" – це захоплююча історія про дружбу між людиною та твариною, про силу віри у свої мрії та вміння долати всі перешкоди на шляху до них. Цей фільм підійде як для дітей, так і для дорослих, нагадуючи про найважливіші життєві цінності та про те, як ми можемо впливати на світ навколо себе позитивним чином.