UAKinogo.com

Темні коридори (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Темні коридори (2018)

Темні коридори (2018)

Дивитися онлайн Темні коридори фільм

Дивитися онлайн «Темні коридори» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (14 462 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Темні коридори (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Темні коридори - фільм жахів, який розповідає історію Кіті, дівчинки, яка потрапляє до таємничої школи для обдарованих дітей. Вона зустрічає Мадам Дюрел, загадкову вчительку, яка проводить експерименти над учнями, використовуючи надприродні здібності дітей для створення чогось жахливого.

Він - Блеквудська академія, старовинний пансіонат, в якому проходять дії фільму. Це місце, де час зупинився, і всередині його стін перебувають дивні і таємничі сили. Кожен куток школи приховує щось жахливе, і Кіті доведеться робити все можливе, щоб зберегти своє життя та життя своїх друзів.

Воно - темрява, яка окутує Кіті та її друзів під час їхнього протистояння Мадам Дюрел та її страшним експериментам. Кожен крок, який вони роблять в цих темних коридорах, може призвести до їхньої загибелі. Чи зможуть вони знайти вихід з цього кошмару і вибратися з жахливої Блеквудської академії живими?