UAKinogo.com

Каратель (2004) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Каратель (2004)

Каратель (2004)

Дивитися онлайн Каратель фільм

Дивитися онлайн «Каратель» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (163 003 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Каратель (2004)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Каратель - це американський супергеройський фільм режисера Джонатана Хенслі, заснований на коміксах Marvel про Френка Касла, колишнього агента ФБР, який стає самосудним месником після того, як його сім’ю вбиває могутній мафіозний бос. У головних ролях Томас Джейн, Джон Траволта, Ребекка Ромейн та інші.

Фільм розповідає про те, як Френк Касл зводить рахунки з Говардом Сейнтом, який найняв вбивць для розправи над сім’єю Касла на сімейному зборі. Касл виживає і переїжджає в Тампу, де він починає готувати свою помсту. Він використовує свої навички і ресурси, щоб підривати імперію Сейнта і його соратників. По дорозі він знаходить нових друзів і союзників серед своїх сусідів та колег по службі.

Фільм є другою екранізацією коміксу про Карателя після фільму 1989 року з Дольфом Лундгреном. Сюжет фільму базується на двох коміксних арках: The Punisher: Year One і Welcome Back, Frank. Фільм отримав змішані відгуки від критиків і заробив 54млнприбюджеті 33 млн. У 2008 році був знятий фільм-перезапуск Каратель: Територия войны, а у 2017 році - телесериал Каратель.