UAKinogo.com

Павук в павутині (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Павук в павутині (2019)

Павук в павутині (2019)

Дивитися онлайн Павук в павутині фільм

Дивитися онлайн «Павук в павутині» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (1 893 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Павук в павутині (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Арон - старіючий агент Моссаду, який отримує останнє завдання: розкрити таємницю хімічної зброї в Сирії. Він вирушає до Бельгії, де зустрічається з таємничою журналісткою Анною, яка працює на сирійську опозицію. Арон закохується в Анну й починає довіряти їй. Але чи можна їй довіряти?

Скоро Арон розуміє, що опинився в павутині інтриг, брехні й зради. Він стає мішенню для своїх колег, які підозрюють його в подвійній грі. Він стає жертвою для своїх ворогів, які хочуть його знищити. Він стає павуком для своєї коханої, яка має свої плани на нього.

Spider in the Web - це захоплюючий шпигунський трилер про людину, яка бореться за правду в світі обману. Фільм має сильний сюжет, напружену атмосферу й чудову гру акторів. Глядачам сподобається дивитися на те, як Арон намагається вибратися з павутини й розкрити таємницю, яка може змінити хід історії.