UAKinogo.com

Це школа, бро! (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Це школа, бро! (2017)

Це школа, бро! (2017)

Дивитися онлайн Це школа, бро! фільм

Дивитися онлайн «Це школа, бро!» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (2 056 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Це школа, бро! (2017)» онлайн українською мовою

Інфо Трейлер
На жаль, фільм ще не з'явився в інтернеті українською!
Прем'єра в кінотеатрах відбулася 31 січня 2019
Додавайте сторінку в закладки та заходьте пізніше. Як тільки фільм з'явиться в мережі, він одразу буде доданий на сайт!
А поки що дивіться трейлер або ж нові фільми, які вже вийшли.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Це школа, бро!" (2017) - це канадська комедія про юнака на ім'я Ліам, якого викладала його мати, Клер, протягом усього його життя. Він ніколи не відвідував загальнодоступні школи і жив у своєму власному маленькому світі. Одного дня він зустрічає дівчину на ім'я Анастасія, яка змушує його побачити світ по-іншому. Захоплений нею, Ліам вирішує відмовитися від навчання вдома та перейти до місцевої старшої школи, аби встигнути зазнати справжнього шкільного життя перед вступом до університету. Фільм режисера Кайла Ріда відкриває перед глядачем комічні ситуації, пов'язані з переходом з домашнього навчання до загальноосвітньої системи.

Ліам, головний герой, повинен адаптуватися до нових реалій та знайомства з однолітками, які мають досить різний досвід життя в порівнянні з ним. Він стикається з труднощами, стереотипами та непорозуміннями в новому оточенні. Протягом фільму Ліам знаходить нових друзів, переживає своє перше закохання та навчається жити відокремлено від своєї матері, яка стикається з власними страхами та відчуттям втрати контролю над життям своєї дитини.

"Це школа, бро!" - це розважальна комедія, яка демонструє важливість особистого розвитку, самоствердження та відкриття нових горизонтів. Фільм пропонує глядачам цікаві персонажі, непередбачувані ситуації та захоплюючий сюжет.