UAKinogo.com

Доісторична планета (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Доісторична планета (2022)

Доісторична планета (2022)

Дивитися онлайн Доісторична планета серіал

Дивитися онлайн «Доісторична планета» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (8 098 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Доісторична планета (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Доісторична планета" (2022) – це фантастичний екшн-пригодницький фільм, що занурює глядачів у світ далекого минулого, де домінують динозаври та інші доісторичні істоти. Головні герої – група вчених, які виявляють загадкову планету з унікальним екосистемами, сповненими незвичайними та дивовижними істотами. Вони вирішують відправитися на цю планету для дослідження її таємниць та можливостей використання їхніх відкриттів для наукових та медичних цілей.

У ході своєї місії, вчені стикаються з безліччю небезпек, які чатують на них на кожному кроці. Вони зіштовхуються з дикими динозаврами, ворожими рослинами та навіть з невідомими формами життя, які ставлять під загрозу їхню місію та власне життя. Володіючи різними науковими знаннями та спеціальними навичками, вони повинні спільно працювати, аби протистояти цим випробуванням та розкрити таємниці цього дивовижного світу.

"Доісторична планета" пропонує глядачам захоплюючу подорож у світ доісторії, де відважні герої, що прагнуть відкриттів та знань, стикаються з небезпечними пригодами та непередбачуваною долею.