UAKinogo.com

Наполеон (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Наполеон (2002)

Наполеон (2002)

Дивитися онлайн Наполеон серіал

Дивитися онлайн «Наполеон» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (4 506 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Наполеон (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Наполеон - це фільм біографічної драми, який розповідає про життя і діяльність одного з найвидатніших полководців і правителів в історії - Наполеона Бонапарта. Творцем фільму є Ів Симоно, який також написав сценарій разом з Дідьє Декуаном і спродюсував фільм.

Фільм охоплює період з 1795 по 1821 роки, коли Наполеон перетворився з молодого генерала французької республіки в імператора Франції і найпотужнішого чоловіка в Європі. Фільм показує його воєнні походи, політичні реформи, особисте життя, стосунки з Жозефіною та Марією-Луїзою, а також його занепад і поразку в Росії та Ватерлоо.

Фільм є не тільки історично точним і документальним, але й емоційним і захоплюючим. Він висвітлює теми амбіції, геніальності, любові і трагедії. Він також демонструє чудову гру акторів, які створюють реалістичний образ Наполеона та його оточення. Крістіан Клавье і Ізабелла Росселліні створюють харизматичний образ Наполеона та Жозефіни. Жерар Депардье і Джон Малкович створюють цікавий образ Фуше та Талейрана. Анук Еме і Мари Баумер створюють емоційний образ Маргарити та Маргарити Вюртемберзької. Фільм є оригінальним і захоплюючим твором, який не залишить байдужим жодного любителя біографичних драм.