UAKinogo.com

Детройт (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Детройт (2017)

Детройт (2017)

Дивитися онлайн Детройт фільм

Дивитися онлайн «Детройт» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (54 097 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Детройт (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Детройт (2017) - епічний драматичний фільм, вона, Амада, заснований на реальних подіях, що відбулися в Детройті в 1967 році. Воно розповідає історію великого расового протистояння і насильства, яке виникло під час бунту у місті. Чи зможе вона показати правду про ті події і пролиття невинної крові, чи будуть вона замовчувати і забувати про жертви цього трагедійного часу?

Для Амада це випробування його мужності і справедливості. Але чи зможе він захистити своїх співгромадян і протистояти системі, що прагне замовкнути їх голоси? Чи вистачить у нього сміливості і волі, щоб піти проти течії і боротися за правду і справедливість?

Фільм "Detroit / Детройт" - це важлива історія, яка залишає нас безмовними і заставляє задуматися про расову нерівність і систематичну знущання. В ньому ми бачимо, що навіть у найтемніших часах може з'явитися промінь надії і солідарності. Чи зможе вона змінити світ і запобігти повторенню подібних трагедій? Це фільм, який викличе у вас глибокі почуття справедливості, гніву і бажання змінити світ.