UAKinogo.com

Ліззі (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ліззі (2018)

Ліззі (2018)

Дивитися онлайн Ліззі фільм

Дивитися онлайн «Ліззі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (8 172 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ліззі (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Ліззі" (2018) розповідає історію Ліззі Борден, жінки, яка у 1892 році була звинувачена у вбивстві свого батька та мачухи. Режисер Крейг Вільям Макніл занурює глядача у суспільство кінця XIX століття, де Ліззі виявляється здавлена сімейними обставинами та обмеженнями, накладеними на неї як на жінку.

В центрі сюжету знаходиться відносини Ліззі з її новою служницею Бріджет, яка стає для неї єдиним втіхою та родичкою духом у темному світі родини Борден. Разом вони прагнуть знайти вихід зі своїх сімейних пасток, але їхній шлях веде до жорстокої та шокуючої трагедії.

Фільм "Ліззі" є химерною та драматичною історією, що відображає боротьбу жінки зі своїми внутрішніми демонами, суспільними обмеженнями та сімейними зв'язками. Чудова акторська гра Клое Севіньї та Крістен Стюарт переконливо передає емоційну напругу та психологічні переживання героїнь. Фільм рекомендується для перегляду всім, хто зацікавлений у історичних драмах, психологічних трилерах та особистих трагедіях.