UAKinogo.com

Спогади людини-невидимки (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Спогади людини-невидимки (1992)

Спогади людини-невидимки (1992)

Дивитися онлайн Спогади людини-невидимки фільм

Дивитися онлайн «Спогади людини-невидимки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (25 415 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Спогади людини-невидимки (1992)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Спогади людини-невидимки - це фільм, який розповідає про чоловіка на ім'я Нік Холлідей, який випадково стає невидимим. Його пригоди починаються з того, що він втікає від агентів ФБР та усіх, хто намагається знайти його. Він змушений знайти спосіб змінити свій стан, але все не так просто.

Він знаходить прихисток у дівчини на ім'я Еллен, яка допомагає йому знайти спосіб повернення до нормального стану. Але їхнє життя ускладнюється, коли агент ФБР Девід МакКей знаходить їхнє притулок. Із цього моменту Нік та Еллен починають боротися за своє життя та залишитися разом.

Це захоплюючий науково-фантастичний фільм, який розповідає історію про виживання та взаємодію двох героїв. Це історія про те, що можна досягти, коли людина не має іншого вибору, як боротися із складними ситуаціями. Якщо ви шукаєте цікавий науково-фантастичний фільм, Спогади людини-невидимки - чудовий вибір.