UAKinogo.com

Шахрайки з Волл-стріт (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шахрайки з Волл-стріт (2019)

Шахрайки з Волл-стріт (2019)

Дивитися онлайн Шахрайки з Волл-стріт фільм

Дивитися онлайн «Шахрайки з Волл-стріт» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (96 598 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шахрайки з Волл-стріт (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Hustlers / Шахрайки з Волл-стріт - це американський трилер-комедія, що розповідає про реальну історію групи стриптизерок, які обкрадали своїх клієнтів - брокерів з Уолл-стріт. Фільм заснований на статті журналістки Джессіки Пресслер, яка вийшла в 2015 році в журналі New York. Режисеркою та сценаристкою фільму виступила Лорін Скафарія, а одним із продюсерів - відомий комедійний актор Вілл Феррелл.

Головними героїнями фільму є Дестiнi та Рамона - двi досвiдченi танцiвницi елiтного нью-йоркського клубу. Вони добре заробляють на своїх вмiннях та привабливостi, але їхнє життя змiнюється пiсля фiнансової кризи 2008 року, коли їхнi клiєнти починають зменшувати витрати. Дестiнi та Рамона разом iз своїми подругами - Еннабель та Мерседес - вирiшують розпочати шахрайську схему: вони залучають багатих чоловiкiв до клубу, напоюють їх наркотиками та крадуть їх кредитнi картки. Вони виправдовують свої дiї тим, що це помста за те, що брокери з Уолл-стрiт спричинили кризу та зруйнували багато життiв.

Фільм Hustlers / Шахрайки з Волл-стріт отримав позитивні відгуки від критиків і глядачів, які хвалили його за акторську гру, сценарій, режисуру та саундтрек. Особливо виділялися ролі Дженніфер Лопес (Рамона) та Констанс Ву (Дестiнi), яким пророкували номинації на премії. Фільм також став комерційно успішним, зібравши понад 150 млн доларів при бюджеті в 20 млн доларів. Фільм Hustlers / Шахрайки з Волл-стрiт - це захоплююча і смішна історія про жадобу, дружбу, справедливість.