UAKinogo.com

Такі красиві люди (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Такі красиві люди (2013)

Такі красиві люди (2013)

Дивитися онлайн Такі красиві люди фільм

Дивитися онлайн «Такі красиві люди» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: ( голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Такі красиві люди (2013)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно Трейлер
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У цьому фільмі Дмитро Мойсеєв розповідає про зустріч двох зовсім різних людей, які виявилися несподівано близькими одне до одного. Він - це хлопець звичайного зовнішнього вигляду, вона - дівчина, яка привертає до себе увагу своєю незвичайною зовнішністю. Це було щось нове для обох з них.

Вони починають проводити більше часу разом і з кожним днем все більше відкривають одне для одного. Їхнє спілкування стає для них важливим, а звичайні речі, які раніше не мали значення, тепер стають важливими. Він розуміє, що кохає її, а вона - знає, що не може більше жити без нього.

Цей фільм - про те, як відкривається новий світ, коли ти знаходиш того, кого любиш. Це історія про те, як важко буває визнати свої почуття, але як це може змінити тебе назавжди. Це фільм про те, що життя може бути таким красивим, коли поруч з тобою є людина, яку ти любиш.