UAKinogo.com

Гарячі канікули (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гарячі канікули (2018)

Гарячі канікули (2018)

Дивитися онлайн Гарячі канікули фільм

Дивитися онлайн «Гарячі канікули» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (2 559 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гарячі канікули (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви хочете повернутися в 70-ті роки і побачити, як жили і веселилися австралійці, то цей фільм для вас. Swinging Safari / Гарячі канікули (2018) - це комедія про те, що трапляється, коли на пляжі затонув кит, а три сусідські сім’ї вирішують влаштувати свінгерську вечірку.

Фільм розповідає про пригоди 14-річного Джеффа, який мріє стати кінорежисером і знімає все, що відбувається навколо нього на свою 8-мм камеру. Він закоханий у свою подругу дитинства Меллі, яка має свої проблеми з батьками і собою. Разом вони спостерігають за дорослими, які здаються їм безтурботними і щасливими, але насправді ховають багато секретів і невдоволення.

Swinging Safari / Гарячі канікули (2018) - це фільм про ностальгію за минулим і пошук себе в майбутньому. Фільм наповнений гумором, музикою і кольорами 70-х. Фільм також показує, як змінюються стосунки між батьками і дітьми, чоловіками і жінками, друзями і коханцями. Це фільм про те, що життя - це не те, що здається на перший погляд.