UAKinogo.com

Живи і дай померти (1973) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Живи і дай померти (1973)

Живи і дай померти (1973)

Дивитися онлайн Живи і дай померти фільм

Дивитися онлайн «Живи і дай померти» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (108 863 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Живи і дай померти (1973)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Живи і дай померти" (1973) є восьмим фільмом з серії про Британського супершпигуна Джеймса Бонда, в якому він відправляється до Америки, щоб розслідувати злочинний синдикат. Це перший фільм, в якому Роджер Мур виконав роль Джеймса Бонда. Він відрізняється від попередніх фільмів серії своїм колоритом і атмосферою, а також більш вільним стилем виконання головної ролі.

В центрі сюжету знаходиться зловісний злочинець Містер Біґ, який прагне здійснити свій навіть для нього амбітний план - контролювати американський ринок наркотиків, використовуючи свою містичну владу над людьми. Вона стає особистою справою для Джеймса Бонда, коли її змішують з загадковою дівчиною Солітер, яка має надприродні здібності. Вони об'єднують зусилля, щоб зупинити злочинця і його підручних, в той час як він насолоджується інтригами, погонями і перестрілками, які так добре відомі шанувальникам цього великого кіно.

"Живи і дай померти" відзначається своїм яскравим та стильним дизайном, зокрема знаменитим музичним супроводом від Пола Маккартні і культовим титульним треком, який став одним з найулюбленіших у фанатів серії. Цей фільм також відомий своїми незабутніми сценами, такими як переслідування на швидкісних катерах по болотам штату Луїзіана і епічний двобій на залізничній колії, що вимагає від Бонда максимальної спритності та мужності.

Окрім Роджера Мура, в фільмі виступають такі актори, як Яффет Котто у ролі Містера Біґ, Джейн Сеймур у ролі Солітер, а також Кліфтон Джеймс, який став популярним завдяки ролі шерифа Джей Джей Піпера. Всі вони принесли своєму персонажу відмінні характеристики, які допомагають підкреслити атмосферу фільму та його ексцентричність.

Підсумовуючи, "Живи і дай померти" (1973) є знаковим фільмом серії про Джеймса Бонда, який заслуговує на увагу як прихильників цього знаменитого шпигуна, так і широкої кіноаудиторії. Це цікава суміш шпигунського бойовика, містики та частково блексплойтації, яка пропонує захоплюючу історію, вражаючі спецефекти, неперевершені акторські роботи та яскраві кінематографічні моменти, які не залишать вас байдужими.