UAKinogo.com

Вийду за Тебе (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вийду за Тебе (2022)

Вийду за Тебе (2022)

Дивитися онлайн Вийду за Тебе фільм

Дивитися онлайн «Вийду за Тебе» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (33 275 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вийду за Тебе (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Marry Me / Вийду за Тебе - це американська романтична комедія в жанрі музикл, яка розповідає про несподіваний шлюб між суперзіркою і незнайомцем з натовпу. Фільм був випущений у 2022 році і є екранізацією однойменного графічного роману.

Сюжет фільму заснований на реальному випадку, який стався у 2005 році, коли співачка Дженніфер Лопес скасувала своє весілля з актором Беном Аффлеком. У фільмі Лопес грає Кет Валдез - поп-діву, яка готується одружитися з Бастіаном - новою зіркою музичної індустрії. Але за лічені секунди до обряду Кет доводиться, що Бастіан її зрадив. Розлючена і розчарована, вона вирішує одружитися з першим попередньо знайомим - Чарлі Гілбертом - вчителем математики, який прийшов на концерт разом з донькою і другом. Так починається незвичайна історія кохання між двома людьми з різних світів.

Фільм є другою спільною роботою Дженніфер Лопес і Оуена Вілсона, які раніше знялися разом у фільмі “Анаконда” (1997). У фільмі також беруть участь Малума, Сара Силверман, Джон Бредлей та інші. Фільм має багато музичних номерів, які виконують Лопес і Малума, а також гумористичних ситуацій, які виникають у пари після шлюбу. Фільм призначений для широкої аудиторії і має оптимістичне послання про те, що кохання може знайти кожного.