UAKinogo.com

Правдива історія банди Келлі (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Правдива історія банди Келлі (2019)

Правдива історія банди Келлі (2019)

Дивитися онлайн Правдива історія банди Келлі фільм

Дивитися онлайн «Правдива історія банди Келлі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (11 676 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Правдива історія банди Келлі (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Правдива історія банди Келлі / True History of the Kelly Gang - це захоплюючий вестерн про життя і злочини найвідомішого австралійського розбійника Неда Келлі. Фільм є екранізацією роману Пітера Кері, який отримав Букеровську премію.

Нед Келлі - син ірландських переселенців, який виростає в бідності і насильстві. Він стає свідком того, як його мати знущається його батько, а потім здається поліції за гроші. Він сам потрапляє в руки жорстокого злочинця Гаррі Пауера, який навчає його мистецтву грабежу і вбивства. Він також знаходить натхнення в легендах про свого діда, який був повстанцем проти англійської корони.

Правдива історія банди Келлі / True History of the Kelly Gang - це фільм про боротьбу за свободу і справедливість, про те, як міфи і реальність переплітаються в історії. Фільм створює атмосферу напруженості і драматизму, показуючи як Нед Келлі і його банда викликають на дуель поліцейську систему. У головних ролях - Джордж МакКей, Ессі Девіс, Ніколас Голт, Рассел Кроу і Чарлі Ганнем.