UAKinogo.com

По той бік вбивства (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » По той бік вбивства (2013)

По той бік вбивства (2013)

Дивитися онлайн По той бік вбивства фільм

Дивитися онлайн «По той бік вбивства» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (1 834 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «По той бік вбивства (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "По той бік вбивства" (2013) - це напружений і зворушливий кримінальний драматичний трилер, дія якого розгортається на тлі Другої світової війни в Лондоні. Головний герой, молодий і талановитий патологоанатом Доктор Леннокс Коллінс (Патрік Кеннеді), разом з його новою асистенткою Моллі Купер (Тамзін Мерчант) зіткнувся з низкою жорстоких вбивств, які вони повинні розкрити, використовуючи свої знання з медицини та власні детективні навички.

В розпал війни, коли бомбардування вносять хаос та страх у життя людей, Доктор Коллінс і Моллі Купер стикаються з драматичними випадками, що доводять, що справжнє зло може приховуватися серед найбільш непідозрілих осіб. Вони беруться за розслідування злочинів, що відбуваються в тіні війни, і намагаються довести, що ніщо не може залишитися безкарним. Чи зможуть вони знайти злочинців і припинити серію вбивств, або ж дола героїв буде невідомою?

Режисер Джефффрі Сакс пропонує глядачам незабутню подорож у темні вулиці військового Лондона, де небезпека та загадки підстерігають на кожному кроці. Завдяки вірогідним акторським роботам, атмосферному саундтреку і ретельно відтвореному історичному амплуа, "По той бік вбивства" (2013) захоплює глядачів і дарує їм переживання, що залишаться в пам'яті надовго.