UAKinogo.com

Крід 2: Спадок Роккі Бальбоа (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Крід 2: Спадок Роккі Бальбоа (2018)

Крід 2: Спадок Роккі Бальбоа (2018)

Дивитися онлайн Крід 2: Спадок Роккі Бальбоа фільм

Дивитися онлайн «Крід 2: Спадок Роккі Бальбоа» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (126 634 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Крід 2: Спадок Роккі Бальбоа (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це продовження успішної стрічки "Крід", яка розповідає історію сина легендарного боксера Аполло Кріда. Він прагне стати кращим в боксі, але його минуле повертається, коли на рингу з'являється Віктор Драго - син Івана Драго, котрий колись здолав батька Аполло.

Вона розповідає про боротьбу молодого боксера за свої мрії та спадок його батька. Його тренером і наставником є Роккі Бальбоа, легенда світового боксу, який прагне допомогти Кріду перемогти над Віктором Драго.

Це драматична історія про людську волю, відданість та сімейні зв'язки, які можуть стати найбільшим іспитом для боксера. На рингу вони змагаються не тільки за перемогу, але й за свою гідність, за право бути кращим.

Цей фільм - це захоплива історія про те, як важко бути сином легенди та як можна подолати всі труднощі, які стоять на шляху до успіху. Він порушує теми сімейних взаємин, відданості та віри у себе, показуючи, що життя - це найбільший бій, а перемога - це той, хто не здається.