UAKinogo.com

Білі не вміють стрибати (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Білі не вміють стрибати (1992)

Білі не вміють стрибати (1992)

Дивитися онлайн Білі не вміють стрибати фільм

Дивитися онлайн «Білі не вміють стрибати» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (87 930 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Білі не вміють стрибати (1992)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Білі не вміють стрибати - комедійний фільм про двох баскетболістів, Біллі та Сідні, які грають на вулицях Лос-Анджелеса. Біллі - білий хлопець, який грає в баскетбол не дуже добре, а Сідні - чорний хлопець, який грає в баскетбол неймовірно добре. Вони зустрічаються на баскетбольному майданчику, і вирішують згрупуватися, щоб заробити трохи грошей.

Він розповідає про життя двох зовсім різних людей, які знаходять спільну мову на баскетбольному майданчику. Це історія про те, як дружба може з'єднати людей з різних культур і соціальних груп, і про те, як гра в баскетбол може стати мостикувальним засобом між людьми.

Цей фільм - це комедія з дуже гарними баскетбольними сценами, яка зробить глядачів посміхнутися та насолодитися майстерно виконаними трюками. Він показує, що навіть найбільш неймовірні речі можуть статися, якщо ми маємо правильну настанову та друзів, які підтримають нас у складну хвилину. Цей фільм стане чудовим варіантом для всіх любителів комедій та баскетболу.