UAKinogo.com

29 і все ще незаймана (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 29 і все ще незаймана (2007)

29 і все ще незаймана (2007)

Дивитися онлайн 29 і все ще незаймана фільм

Дивитися онлайн «29 і все ще незаймана» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (153 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «29 і все ще незаймана (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

29 і все ще незаймана - це німецька комедія 2007 року, яка розповідає історію Марі, 29-річної дівчини, яка не має досвіду відносин і відчуває себе незручно через це. Вона вирішує знайти собі хлопця і спробувати зробити крок у новому напрямку.

У фільмі головну роль зіграла Феліцітас Вольтер, яка прекрасно передала всі емоції та почуття Марі, що допомогло глядачам зануритися в її життя та переживання. Фільм є чудовою комедією, яка відображає сучасну культуру відносин і спілкування.

29 і все ще незаймана - це фільм про те, як важко буває знайти своє місце у сучасному світі, особливо коли стосується відносин та особистого життя. Це історія про те, як Марі знаходить в собі силу і відвагу покласти край своїй незайманості і розвиватися як особистість. Цей фільм може бути цікавим для тих, хто шукає легкі комедії про відносини та знайомства.