UAKinogo.com

Максимальний термін (2012) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Максимальний термін (2012)

Максимальний термін (2012)

Дивитися онлайн Максимальний термін фільм

Дивитися онлайн «Максимальний термін» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (6 994 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Максимальний термін (2012)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Максимальний термін - екшн-бойовик, що вийшов в 2012 році, який розповідає історію двох колишніх військовослужбовців, які працюють як охоронці в'язниці. Вони знаходяться у важкій ситуації, коли у цю в'язницю прибуває група смертоносних терористів, які намагаються звільнити свого лідера. Він повинен зібрати всі свої знання та досвід, щоб врятувати своє життя та життя інших людей в'язниці.

Він належить до жанру екшн-бойовика та трилера, а головні ролі виконують Стівен Сігал та Стів Остін. Фільм був відзначений за свої динамічні бойові сцени та відвертість в розповіді про життя в'язнів та працівників в'язниці. Це чудовий фільм для любителів бойовиків та напружених трилерів.

Для тих, хто любить захоплюючі бої та високу напругу в кіно, "Maximum Conviction" є відмінним вибором. Фільм показує небезпечну та жорстоку сторону життя в'язнів та охоронців в'язниці. Він також показує, як навички військової підготовки та досвід можуть допомогти у виживанні в екстремальних ситуаціях.