UAKinogo.com

Привіт, бувай і все, що між ними (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Привіт, бувай і все, що між ними (2022)

Привіт, бувай і все, що між ними (2022)

Дивитися онлайн Привіт, бувай і все, що між ними фільм

Дивитися онлайн «Привіт, бувай і все, що між ними» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (3 244 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Привіт, бувай і все, що між ними (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Привіт, бувай і все, що між ними” - це романтична комедія про останню ніч двох закоханих перед розлукою. Головні герої - Клер і Ейдан, пара випускників середньої школи, які збираються вчитися в різних коледжах на протилежних узбережжях. Вони вирішують розірвати свої стосунки без сльоз і розбитих сердець. Але перед тим вони хочуть провести одне незабутнє побачення.

Вони обирають місця, які мають для них особливе значення - місце їхнього першого поцілунку, першої сварки, першого “люблю”. Вони згадують свої спогади, жарти і секрети. Вони також зустрічають своїх друзів і родичів, які дають їм поради і побажання. Вони намагаються не думати про майбутнє і насолоджуватися теперішнім.

Але чим ближче ранок, тим сильніше вони відчувають, що не хочуть розставатися. Чи зможуть вони дотриматися свого пакту? Чи дадуть вони шанс своїй любові на відстані? І чи не пошкодують вони про своє рішення? Фільм “Привіт, бувай і все, що між ними” - це фільм про те, як складно попрощатися з тим, кого любиш. Це фільм про те, як важливо слухати своє серце і не боятися змін.