UAKinogo.com

Розпусник (2004) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Розпусник (2004)

Розпусник (2004)

Дивитися онлайн Розпусник фільм

Дивитися онлайн «Розпусник» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (36 711 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Розпусник (2004)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Розпусник - це драматична історія про життя англійського поета та письменника XVII століття Джона Вільмота, друга короля Чарльза II, який жив за своїми правилами та відмовився від моральних обмежень свого часу. Він прославився своїм розпусницьким життям та безкомпромісними поглядами на світ.

Він - цинік та супротивник влади, що поширює свої ідеї та витісняє традиційні моральні цінності. Вона - його коханка, яка вірить у його талант та геніальність, але не може зупинити його на шляху самознищення. Його життя - це боротьба зі смертю, відмова від будь-яких обмежень та прагнення знайти свободу в своєму мистецтві.

Це фільм для тих, хто хоче поглибитися в історію та культуру Великої Британії XVII століття та зрозуміти, як непросто було бути відмінним від інших у той час. The Libertine - це історія про людину, яка жила відразу жорстоко та прекрасно, та змушена була покарати себе за свої гріхи.