UAKinogo.com

Форсаж 9: Нестримна сага (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Форсаж 9: Нестримна сага (2021)

Форсаж 9: Нестримна сага (2021)

Дивитися онлайн Форсаж 9: Нестримна сага фільм

Дивитися онлайн «Форсаж 9: Нестримна сага» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (132 531 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Форсаж 9: Нестримна сага (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Форсаж 9. Домінікміг би бути простим механіком і займатися ремонтом автомобілів, але для Домініка Торетто життя по-іншому склалося. Це епічна пригода, що занурює глядачів у світ незламних стосунків, неймовірних автомобільних перегонів і вражаючих технологій. У цьому фільмі ви побачите, як вона - непереможна команда героїв зібралася разом знову, щоб зіткнутися з найбільшим викликом у своїй історії.

І ось, нова загроза з минулого Домініка - його власний молодший брат Джейкоб. Він - висококваліфікований спеціаліст з розвідки, зрадник своєї родини і тепер їхній суперник. Дом і його друзі відправляються на захоплюючу гонку по всьому світу, щоб зупинити його зловісні плани і врятувати світ від неминучої катастрофи. Чи зможуть вони довести свою силу й відданість ідеалам справжньої родини?

Фільм, який не залишить вас байдужими і відкриє перед вами нову грань всесвіту "Форсаж". Він продовжує неперевершену сагу з високооктановими автомобільними перегонами, неперевершеними каскадерськими трюками, а також глибокими емоціями і драматичними моментами.