UAKinogo.com

Лімб (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Лімб (2013)

Лімб (2013)

Дивитися онлайн Лімб фільм

Дивитися онлайн «Лімб» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (17 742 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Лімб (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Лімб (2013) - це містичний трилер, який розповідає історію підлітка Лізи, яка намагається дізнатися причину свого перебування у пастці часу, змушена проживати один і той же день знову і знову. Вона підозрює, що її сім'я також застрягла в цьому заклятті, але вони не можуть цього усвідомити. Це вічне повторення життя змушує її відчути, що їх дім ховає в собі страшну таємницю.

У цій історії вона - Ліза, яка відчайдушно намагається врятувати свою сім'ю від таємничої пастки часу. Він - померлий серійний вбивця, чиї дії з минулого продовжують впливати на сучасність. Чи зможе Ліза розкрити історію свого помешкання та знайти спосіб звільнитися з цієї петлі часу, або ж її доля назавжди залишиться в полоні минулого?

Лімб - це захоплюючий та атмосферний трилер, в якому режисер Вінченцо Наталі успішно поєднує елементи жахів та містики, змушуючи глядача зануритись у світ головної героїні та співчувати її страхам та бажанням знайти вихід. З відмінною акторською грою Абігейл Бреслін, цей фільм залишає глядачів в напруженому очікуванні розв'язки та неперевершеним відчуттям напруженості, яке супроводжує їх від початку до кінця.