UAKinogo.com

На висоті (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » На висоті (2018)

На висоті (2018)

Дивитися онлайн На висоті фільм

Дивитися онлайн «На висоті» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (12 854 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «На висоті (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

На висоті / High Life - це науково-фантастичний фільм режисерки Клер Дені, який змушує глядача замислитися над питаннями життя, смерті та людської природи.

Сюжет фільму розгортається на борту космічного корабля, який летить до найближчої до Землі чорної діри. Екіпаж складається з колишніх злочинців, яким запропонували альтернативу довічному ув'язненню - стати учасниками експерименту щодо видобутку енергії з чорної діри за допомогою гіпотези процесу Пенроуза $$E=mc^2$$.

Однак на кораблі відбуваються не менш дивні та жахливі події. Доктор Дібс, що керує медичною частиною місії, проводить нелегальні репродуктивні експерименти над членами екіпажу, використовуючи їх сперму та яйцеклітини. Її мета - створити нове покоління людей, які зможуть вижити в космосі. Один з учасників місії, Монте, який добровільно вирішив бути стерильним та уникати сексуальних контактів, опиняється у складному становищі, коли Доктор Дібс зачинає використовувати його генетичний матеріал для своїх цілей. Народжується дитина, яка повинна стати спасінням для всього людства.