UAKinogo.com

Ніч перед похміллям (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ніч перед похміллям (2015)

Ніч перед похміллям (2015)

Дивитися онлайн Ніч перед похміллям фільм

Дивитися онлайн «Ніч перед похміллям» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (75 252 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ніч перед похміллям (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ніч перед похміллям. Це комедійний фільм режисера Джонатана Левіна, у якому Джозеф Гордон-Левітт, Сет Роген і Ентоні Макі грають трьох друзів, які вирішують провести свою останню різдвяну ніч разом. Фільм є пародією на різдвяні фільми і показує безглузді і смішні пригоди героїв.

Сюжет фільму розповідає про Ітана (Гордон-Левітт), Ісаака (Роген) і Кріса (Макі), які з дитинства святкують Різдво разом. Але тепер вони стали дорослими і мають свої справи і сім’ї. Вони вирішують провести свою останню рожеву ночь разом і знайти легендарну вечірку «Горшок золота», про яку вони мріяли з дитинства. Але для цього їм доведеться пережити багато незабутніх моментів: випадковий наркотрип, крадіжку ялинки, зустрiч з Сантою Клаусом і багато іншого.

Фiльм є веселим і дотепним шоу, яке розважить любителiв чорного гумору i непристойних жартiв. Фiльм також має багато посилань на iншi рiздвянi фiльми i поп-культуру. Фiльм отримав змiшану оцiнку вiд критикiв i глядачiв, якi високо оцiнили акторську гру, але критикували сценарii i сюжет.