UAKinogo.com

Бамблбі (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бамблбі (2018)

Бамблбі (2018)

Дивитися онлайн Бамблбі фільм

Дивитися онлайн «Бамблбі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (166 323 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Бамблбі (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Бамблбі" (2018) - це захоплююча науково-фантастична пригода, яка розповідає про Бамблбі, трансформера-автобота, що втік від своїх ворогів на планеті Кібертрон у 1987 році. Він знаходить притулок на землі у вигляді старого Volkswagen Beetle, де його випадково знаходить молода дівчина Чарлі. Вона відчайдушно хоче змінити своє життя та навчитися виживати самостійно, і зустріч з Бамблбі стає початком їхньої спільної пригоди.

Разом Чарлі та Бамблбі виявляють, що зло в обличчі зрадливих децептиконів та секретної урядової організації звільнитися на Землю, і тепер їм потрібно об'єднати свої сили, щоб врятувати людство та повернути мир на планеті. Чи зможуть вони впоратися зі своїми противниками, які претендують на владу над світом, та знайти своє місце серед людей?

Фільм "Бамблбі" (2018) - це справжній подарунок для всіх шанувальників трансформерів та любителів бойовиків і наукової фантастики. Він сповнений захоплюючими сценами битв, прекрасною анімацією та надзвичайним саундтреком, який змусить ваше серце битися швидше. Крім того, фільм нагадує нам про важливість дружби, вірності та сили любові, які можуть допомогти подолати будь-які випробування та втілити мрії.