UAKinogo.com

Як змінити свій розум (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Як змінити свій розум (2022)

Як змінити свій розум (2022)

Дивитися онлайн Як змінити свій розум серіал

Дивитися онлайн «Як змінити свій розум» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (2 477 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Як змінити свій розум (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Як змінити свій розум" (2022) - це інтригуючий та надихаючий документальний фільм, що знайомить глядачів з новими підходами до розуміння свідомості, навчає змінювати свій розум та ставлення до життя. В основі сюжету лежить дослідження нейропластичності мозку, відкриття в галузі психоактивних речовин та їх вплив на розвиток особистості та розширення свідомості людини.

Фільм пропонує дослідити ряд революційних ідей та методів, які можуть допомогти кожному зрозуміти себе та свої потреби, відкрити свої приховані ресурси та знайти зв'язок з іншими людьми та світом навколо. Режисер фільму акцентує увагу на значимості саморозвитку, медитації, а також на дослідженні альтернативних терапевтичних методів, зокрема з використанням психоделіків.

"Як змінити свій розум" (2022) - це не тільки глибокий та цікавий науковий документальний фільм, але й відкриття для багатьох глядачів нових горизонтів у своєму особистому розвитку та духовному зростанні. Він може стати першим кроком на шляху до розуміння власної свідомості, адаптації до змін та покращення якості життя. Не пропустіть можливість здобути нові знання та отримати незабутні враження від перегляду цього захоплюючого фільму!