UAKinogo.com

Посттравматична рапсодія (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Посттравматична рапсодія (2018)

Посттравматична рапсодія (2018)

Дивитися онлайн Посттравматична рапсодія фільм

Дивитися онлайн «Посттравматична рапсодія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: ( голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Посттравматична рапсодія (2018)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Посттравматична рапсодія - це фільм, який розповідає про життя солдата, який повернувся з війни в Іраку та зіткнувся з послідствами військових дій. Він намагається зібрати своє життя разом, проте це не легко, оскільки його минає посттравматичний синдром.

Він змушений боротися зі своїми спогадами та кошмарами, які зумовлені війною, та знаходити вихід з цього військового гаразду. Його друзі та родина допомагають йому в цій боротьбі, але він також знаходить спасіння у музиці, що стає його терапією та виходом з цієї складної ситуації.

Фільм це вражаюча історія про біль та переживання людей, які повернулися з війни. Він надає глядачам можливість зрозуміти, яким чином війна впливає на людську психологію та показує, як важливо допомагати тим, хто стикається з подібними проблемами. Це дуже важлива історія, яка змушує задуматися над важливими питаннями та показує, як важливо знайти вихід зі складних ситуацій.