UAKinogo.com

Наші котики (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Наші котики (2020)

Наші котики (2020)

Дивитися онлайн Наші котики фільм

Дивитися онлайн «Наші котики» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (1 057 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Наші котики (2020)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Наші котики - це українська комедія про пригоди бійців АТО на Сході України в 2014 році. Фільм знятий режисером Володимиром Тихим за реальними історіями добровольців та військових. Гасло фільму - “патріотична неполіткоректна комедія Наші Котики”.

Фільм розповідає про те, як четверо друзів - інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів - йдуть добровольцями на війну проти російської агресії. На позиціях вони зустрічають амбітну журналістку, яка має секретне завдання. Разом вони потрапляють у ряд небезпечних і смішних ситуацій, пов’язаних з надприродними явищами, маніпуляціями, шпигунством і саботажем. Вони також стають свідками грандіозного фіаско масштабної операції ворога, яку вони допомагають зруйнувати своєю винахідливістю, мужністю і гумором.

Фільм є не тільки смішним і динамічним, але й емоційним і патріотичним. Він висвітлює теми любові, дружби, вибору, жертвенності і героїзму. Він також демонструє гру акторів, які створюють живий образ своїх персонажів. Серед них - Дмитро Тубольцев, Станіслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук і Вера Климковецька. Фильм є оригинальним і захоплюючим твором, який не залишить байдужим жодного любителя комедийних фильмов.