UAKinogo.com

Старий добрий День Подяки (2008) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Старий добрий День Подяки (2008)

Старий добрий День Подяки (2008)

Дивитися онлайн Старий добрий День Подяки фільм

Дивитися онлайн «Старий добрий День Подяки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (703 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Старий добрий День Подяки (2008)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Старий добрий День Подяки" (2008) - це тепла та зворушлива драма, яка переносить глядачів у середину XIX століття, коли день Подяки був святом, що об'єднував сім'ї та розвіював тугу. Фільм заснований на оповіданні Луїзи Мей Олкотт, знаменитої авторки "Маленьких жінок". Головні героїні, вдова Мері Бессет (Жаклін Біссет) та її троє дітей, змушені протистояти випробуванням долі та відсутності коштів після смерті чоловіка та батька.

Коли наближається День Подяки, одна з дочок, Тіллі (Татьяна Алі), пише лист своїй багатій та віддаленій бабусі Ізабелла (Жаклін Біссет), прослячи її допомогу. Вона не очікує, що її бабуся відгукнеться на прохання та приїде особисто, але саме так відбувається. Разом вони вчаться розуміти одне одного, пробиваючись через бар'єри, викликані минулими образами та розбіжностями в життєвих цінностях. Чи зможуть вони об'єднатися та відсвяткувати день Подяки, або ж їхні розбіжності заберуть усе тепло та радість свята?

Режисер Граем Клерк разом з акторами створює атмосферу тепла, любові та духовності, де глядачі можуть відчути силу сімейних зв'язків та важливість традицій. "Старий добрий День Подяки" (2008) - це фільм, що нагадує про сутність свят, сповнений духом подяки та любові до ближнього.