UAKinogo.com

Незабутнє (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Незабутнє (1996)

Незабутнє (1996)

Дивитися онлайн Незабутнє фільм

Дивитися онлайн «Незабутнє» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (5 632 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Незабутнє (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Незабутнє - це науково-фантастичний трилер, який розповідає про доктора Девіда Крейна, який прагне розкрити вбивство своєї дружини. Фільм знятий режисером Джоном Далом і головні ролі виконали Рей Ліотта і Лінда Фіорентіно.

Девід Крейн - судовий медик, який був підозрюваний у вбивстві своєї дружини, але не знайшли достатньо доказів для засудження. Він не може змиритися з втратою і шукає правди. Він доводиться про новий препарат, який дозволяє переживати спогади інших людей через їх кров. Він вирішує скористатися цим засобом, щоб ввійти в пам’ять своєї дружини і знайти її вбивцю.

Але експеримент не такий простий, як здається. Девід стикається з небезпеками, які створює препарат: галюцинації, болі, психологічний стрес. Крім того, він опиняється у центрі нового розслідування серійних вбивств, пов’язаних з його минулим. Девіду допомагає Марта Бріггс - нейробіолог, яка розробила препарат. Разом вони намагаються розгадати загадку і врятувати свої життя.