UAKinogo.com

Пристрасті Дон Жуана (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пристрасті Дон Жуана (2013)

Пристрасті Дон Жуана (2013)

Дивитися онлайн Пристрасті Дон Жуана фільм

Дивитися онлайн «Пристрасті Дон Жуана» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (240 746 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пристрасті Дон Жуана (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Пристрасті Дон Жуана - комедійний драматичний фільм, який змушує задуматися про наші залежності від насолод та ідеалізації статевих відносин. Він розповідає історію Джонатана, який має страсті до порнографії та одержимий ідеалізацією жінок, які він зустрічає. Але коли він зустрічає жінку, яка не піддається його уявленням про красу та сексуальність, його життя починається мінятися.

Вона вимагає від нього більшої емоційної згуртованості та взаємодії, що змушує його переосмислити свої стосунки до життя та стосунків. Чим далі він досліджує її, тим більше стає ясно, що її стиль життя не те, чого він звик бачити в порно, і можливо, це те, що він справжньо потребує в житті.

Або можливо, це просто фільм, який змусить вас задуматися про наші прагнення до насолод та ідеалізації відносин, і як вони можуть впливати на наше життя та стосунки. Дивіться цей фільм в нашому кінотеатрі, щоб переконатися в цьому на власні очі, і підготуйтеся до досвіду, який точно залишиться з вами надовго.