UAKinogo.com

Останній ритуал (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Останній ритуал (2015)

Останній ритуал (2015)

Дивитися онлайн Останній ритуал фільм

Дивитися онлайн «Останній ритуал» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (15 485 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Останній ритуал (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви любите жахи і трилери, то цей фільм для вас. Demonic / Останній ритуал (2015) - це фільм про те, що відбувається, коли група молодих людей вирішує провести ніч у занедбаному будинку, де колись відбувався ритуал виклику демонів. Фільм базується на реальному випадку, який стався в Луїзіані в 1988 році. Фільм є одним з останніх творінь Джеймса Вана, який є майстром жанру жахів.

Головні герої - це Джон і Мішель, які є парою і люблять паранормальні явища. Вони разом з трьома своїми друзями - Браяном, Джоді і Генрі - приїжджають до старого будинку, де було знайдено тридцять трупів після ритуалу. Вони хочуть дослідити будинок і записати свої спостереження на камеру. Але вони не знають, що в будинку все ще присутнє зло, яке чекає на свою жертву.

Demonic / Останній ритуал (2015) - це фільм про те, як люди стикаються з надприродним і страшним. Фільм показує, як герої намагаються вижити і втекти з будинку, де вони пастка для демонів. Фільм також показує, як поліцейські і психолог намагаються розкрити таємницю цього випадку і знайти єдиного вижившого. Фільм має багато сцен насильства і крові, а також несподіваних поворотів сюжету. Фільм не рекомендується для слабконервових і дитей.