UAKinogo.com

Острів скарбів (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Острів скарбів (2007)

Острів скарбів (2007)

Дивитися онлайн Острів скарбів фільм

Дивитися онлайн «Острів скарбів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.8 (619 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Острів скарбів (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Острів скарбів" (2007) є екранізацією класичного роману Роберта Льюїса Стівенсона. Це захоплююча пригодницька історія, у якій він змішує мотиви пригод, морських подорожей, піратства та пошуків захованого скарбу. Головний герой, молодий Джим Гокінс, випадково знаходить карту, що веде до скарбів легендарного пірата Флінта. Він разом із спільниками вирушає на пошуки загадкового острова, де заховані цінності.

На своєму шляху герої зустрічаються з різноманітними перешкодами, в тому числі і з піратами, які також прагнуть знайти скарб. Чи зможе Джим і його команда дійти до мети, або пірати заволодіють надбаннями Флінта? Це дивовижна подорож, сповнена неймовірних пригод, відваги та вірності друзів. Вона навчить героїв взаємодопомоги, справжньої дружби та необхідності боротися за свої мрії та ідеали.

Режисер фільму "Острів скарбів" (2007) – Гійом Левассер, зібрав талановитий акторський склад, що втілює на екрані унікальний дух роману. Кожен герой має свою історію, а їхні долі переплітаються на шляху до скарбів. Фільм не лише захопить глядачів екшеном та інтригами, але й надихне на подолання будь-яких труднощів та перешкод.