UAKinogo.com

Онг Бак (2003) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Онг Бак (2003)

Онг Бак (2003)

Дивитися онлайн Онг Бак фільм

Дивитися онлайн «Онг Бак» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (75 316 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Онг Бак (2003)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Онг Бак - фільм розповідає про життя молодого хлопця на ім'я Тін, який живе у маленькому селі в Таїланді. Його життя було спокійним і безтурботним, але все змінилося, коли зник священний статуй Онг Бак. Це священне образення було не тільки культурним скарбом села, але і символом їхньої спокою і безпеки.

Тін вирішив зробити все можливе, щоб повернути святиню на місце. Для цього йому довелося покинути своє село і попрямувати до великого міста Бангкок. Він потрапив у світ насильства, корупції та злочинності, де йому довелося відправитися в екстремальний бій з найнебезпечнішими бійцями.

У цьому фільмі багато екшну, бойових сцен та неймовірної харизми головного героя. Його бійцівські навички та відвага вразили глядачів у всьому світі. "Онг Бак" - це захоплюючий фільм, який підніме настрій і залишить незабутні враження у всіх, хто його подивиться.