UAKinogo.com

Тринадцять днів (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тринадцять днів (2000)

Тринадцять днів (2000)

Дивитися онлайн Тринадцять днів фільм

Дивитися онлайн «Тринадцять днів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (59 449 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тринадцять днів (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Тринадцять днів" це захоплююча драматична стрічка, яка розповідає про критичні події під час Карибської кризи 1962 року, коли світ опинився на межі ядерної війни. Він кинув виклик президенту Джону Кеннеді та його команді, поставивши під загрозу майбутнє світового спокою.

Коли голова держави знаходиться перед неможливим вибором між воєнним конфліктом та мирним розв'язанням, він виявляється в самому епіцентрі політичних і стратегічних переговорів. Зустрічаючи надзвичайний тиск і здавляючий стрес, президент Кеннеді вміло керує ситуацією, шукаючи дипломатичних шляхів для врегулювання конфлікту.

Історія про крайню напруженість і непередбачувані наслідки в міжнародних відносинах. Кожне рішення президента та його команди може мати вирішальний вплив на світову історію. "Тринадцять днів" - це захоплюючий ретроспективний нарис, який занурює нас у неймовірні події, що відбулися за кулісами політики та міжнародних дипломатичних зусиль.