UAKinogo.com

Люблю. Назавжди (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Люблю. Назавжди (2014)

Люблю. Назавжди (2014)

Дивитися онлайн Люблю. Назавжди фільм

Дивитися онлайн «Люблю. Назавжди» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (45 792 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Люблю. Назавжди (2014)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Люблю. Назавжди - це романтична драма про двох закоханих, які зустрілися у старшій школі і не можуть жити один без одного. Девід - симпатичний хлопець з простої родини, Джейд - красуня з багатого дому. Їхнє кохання переживає багато випробувань: незрозуміння батьків, ревнощі, розлуки. Але вони не здаються і борються за своє щастя.

Фільм заснований на однойменному романі Скотта Спенсера, який вийшов у 1979 році і став бестселером. У 1981 році була знята перша екранізація книги з Брук Шілдс і Мартіном Хьюїтом у головних ролях. Нова версія фільму вийшла у 2014 році і має багато відмінностей від оригінальної історії. Режисером фільму став Шана Фест, а головними героями - Алекс Петтіфер і Габріелла Уайлд.

Люблю. Назавжди - це фільм про силу першого кохання, яке змінює життя назавжди. Це фільм про те, як важливо слухати своє серце і не зраджувати свої мрії. Це фільм про те, що любов може подолати будь-які перешкоди і дати надію на краще майбутнє.